pijl

PADI Wegwijzer

Haal je PADI hier

Duikcentrum Den Helder - PADI Cursussen

 

PADI maakt het verschil

Het PADI duikbrevet is het meest gerespecteerde en naar gezocht duikbrevet in de wereld. Waar je ook duikt, je PADI brevet wordt erkend en geaccepteerd. het is een feit dat je tijdenss je duikavonturen omgeven zult zijn door andere PADI gebrevetterde duikers. Zij hebben net als jij de keus gemaakt om getraind te worden door ’s werelds meest gerespecteerde duikorganisate. PADI is niet voor niets “The way the world learns to dive!”

Waarom maakt PADI het verschil?

Opleiding – Het PADI opleidingsysteem is het meest solide gestructureerde systeem in het duiken. PADI cursussen zijn ontwikkeld om het leren plezierig te maken. Onder de begeleiding van je professionele PADI Instructor, zul je vertrouwen ontwikkelen in het onder de knie krijgen van de meest belangrijke veiligheidsprocedures en vaardigheden. PADI Instructors zijn getraind volgens de hoogste sstandaards en worden ondersteund door een solide, pro-actieve kwaliteitbewakingsysteem.

Uitvoeringsvereist leren – Je leert duiken en wordt steeds meer ervaren in je eigen tempo. Tijdens de lessen demonstreer je de specifieke eisen waaraan je uiteindelijk moet voldoen om een volwaardig duiker te worden. Dit doet je in een veilige, vertrouwde en stimulerende  omgeving waar plezier centraal staat. Dit alles bij elkaar zorgt er uiteindelijk voor dat je voldoet aan de eisen om een PADI duikbrevet te behalen.

Lesmaterialen – Hoog opgeleide ontwikkelaars gebruiken state-of-the-art technologie en leermethodes om de PADI materialen voor je te ontwikkelen. Hierbij is de student het middelpunt voor de ontwikkeling van zelfstudie programma’s, online programma’s matrialen voor de tablet, boeken, werkboeken, multimedia dvds en meer. Hierdoor kun je zelf een keuze maken welke manier van leren het beste bij jou past. Alle materialen geven jouw PADI Instructor een basis om verder op te bouwen en je te begeleiden naar succesvol afsluiten van je cursus.

Opleidingstandaards – Alle PADI programma’s, van beginner tot aan de instructor training, vallen onder strikte opleidingstandaards. Hierdoor is er een consistent niveau, dat wereldwijd gecontroleerd wordt. Dit om de kwaliteit van PADI opleidingen te waarborgen. PADI gebruikt een pro actieve methode om deze kwaliteit te controleren. Zo ontvangen veel deelnemers aan de PADI opleidingen een enquete met sleutelvragen over de standaards van de cursus. Geen andere duikorganisatie werkt zo om zijn professionele betrouwbaarheid en integriteit te waarborgen. 

Vervolgopleidingen – Het plezier hebben van het duiken met zelfvertrouwen is de grondslag voor het PADI vervolgopleidingprogramma. Zo kun je de duikvaardigheden uitbouwen en nog meer genieten van jouw sport. Iedere PADI cursus bouwt verder op de volgende cursus en zorgt voor nog meer inzicht, kennis en veiligheid. PADI specialty cursussen geven de mogelijkheid om een specifiek onderdeel in het duiken beter te leren kennen. De professionele cursussen geven je de mogelijkheid om van je hobby je beroep te maken en je intrede te maken in de wereld van een PADI Divemaster of PADI Open Water Scuba instructor.

 

Duikcentrum Den Helder - PADI Cursussen