pijl

PADI Reactivate

Wie moet dit programma volgen?

 

REACTIVEER JE DUIKBREVET MET PADI REACTIVATE

Heb je al een tijd niet meer gedoken en ben je toe aan een opfrisser? Het ReActivate™ programma is de perfecte manier om je kennis en vaardigheden van de PADI Open Water Diver cursus op te frissen, voordat je weer het water in gaat. Gaat het alleen maar om een paar kernpunten of wil je de basis weer herhalen, ReActivate is aanpasbaar aan jouw behoeftes: Je herhaalt op je gemak op een tablet, pad of computer de theorie en gaat daarna duiken met een PADI Professional. Het is makkelijk en snel. de manier op je voor te bereiden op de volgende PADI cursus of voor te bereiden op de vakantie. Het best is, dat wanneer de duiker zowel zijn theorie als in het water vaardigheden heeft opgefrist, een nieuw brevet krijgt met de ReActivated datum er op. Dit nieuwe brevet laat alle PADI duikcentra, waar ter wereld ook zien, dat jij klaar bent om met hen het water in te gaan. 

 

Wat leer je?

Maak gebruik van of de ReActivate Touch (voor tablets of mobiele apparaten) of ReActivate Online (voor je eigen computer). Je duikt onder in verschillende duikscenario’s en neemt beslissingen, die je kennis van de duikveiligheidregels testen. Bestudeer de onderwerpen in je eigen tempo en ga dieper in op de materie, waar je dat nodig acht.

In het water zal de PADI Professional je helpen je rus en vertrouwen terug te vinden, zodat je weer veilig kunt gaan duiken. je oefent alle belangrijke veiligheidprocedures en oefent duikvaardigheden die jij nog graag zou willen herhalen.

Duikcentrum Den Helder - PADI Cursussen

Hoe kan je beginnen?

Neem contact met ons op om de ReActivate Touch of ReActivate Online te krijgen en begin de scenario’s door te nemen. Als je klaar mee bent dan maken wij een afspraak om je ReActivate duikvaardigheden te gaan oefenen.

Wat zijn de kosten?

Cursusprijs: € 149,-- inclusief e-learning pakket en zwembad modules

Ben je er klaar voor om te reactiveren!