pijl

PADI Discover Scuba Diving

Voor wie is deze ervaring?

Altijd jezelf afgevraagd hoe het is om onder water te ademen? Als je het duiken met perslucht wel eens zou willen proberen, maar je bent nog niet zeker of een duikopleiding iets is voor jou? Dan is PADI Discover Scuba Diving het programma om antwoorden op deze vragen te krijgen! PADI dive shops bieden dit programma aan in het zwembad, vanaf het strand of een boot. Je kunt het duiken dus dicht bij huis uit proberen of terwijl je op vakantie bent op je duiklocatie. Omdat het geen duikopleiding is, geeft PADI Discover Scuba Diving je een snelle mogelijkheid of introductie om kennis te maken met de onderwaterwereld. 

Om je in te schrijven voor een PADI Discover Scuba Diving ervaring, moet je tenminste 15 jaar of ouder zijn. Eerdere ervaring met het duiken is niet noodzakelijk, maar een redelijke lichamelijke gezondheid zeker wel.

Wat leer je?

Je leert de basis veiligheidregels en vaardigheden om te duiken onder directe supervisie van een PADI Professional. Als je de buitenwater duik maakt, dan moet je enkele extra vaardigheden in ondiep water  oefenen, voordat je aan je avontuur kunt beginnen. Maak je klaar om:

  • De duikruitrusting te leren kennen en hoe makkelijk het is om onder water te bewegen.
  • Uit te vinden hoe het is om onder water te ademen. 
  • Sleutelvaardigheden te leren die je gebruikt tijdens iedere duik.
  • Plezier te hebben terwijl je rond zwemt en aan het ontdekken bent.
  • Uit te vinden hoe je verder kunt gaan om een gebrevetteerde duiker te worden met de PADI Open water Diver cursus.

Duikcentrum Den Helder - PADI Cursussen

Hoe kun je beginnen?

Neem contact met ons op en schrijf je in voor een PADI Discover Scuba Diving programma / Introductie Duik. Je krijgt uitleg over het proramma en laat je vast de veiligheidregels en vaardigheden zien, die je later met je PADI instructor zult bespreken. Je krijgt ook informatie over hoe je deel kunt gaan uitmaken van de scuba community, nadat je de onderwater ervaring hebt afgerond.

Welke duikuitrusting gebruik je?

Je gaat gebruik maken van de standaard duikuitrusting zoals masker, snorkel, vinnen, ademautomaat, trimvest, duikmeters en een fles.

 Wat zijn de kosten?

Cursusprijs € 50,- (theorie en zwembad)                                                                   

 

Laatste stap

Ben je klaar voor het avontuur van je leven!

inschrijven